Urgent: Can't qualify

If you have a problem or if you are in need of assistance, don't hesitate to ask!
morten-olsen
Posts: 28
Joined: Sat Jul 28, 2012 12:35 pm

Urgent: Can't qualify

Postby morten-olsen » Wed Mar 06, 2013 1:37 pm

I can't qualify for todays race. Just get stuck with the message: "Your lap is being simulated".

When choosing the setup prior to the qualification, something seemed a bit "off"! All settings appeared to be rotated so to speak, compared to my practice setup. Like my tire pressure value had went to the gear ratio, gear ratio -> camber and so forth. The yellow slider to adjust the camber/ride height (one of the two settings on the right side - can't remember which) were missing when doing my setup. I accepted the setup, so now I can return to that page... Don't know if this is why I'm stuck.
manager
Posts: 785
Joined: Thu Jun 12, 2008 9:28 am

Postby manager » Wed Mar 06, 2013 3:32 pm

Answered in other topic - we search for the problem

Return to “HELP and Assistance”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest